Zdalne gotowanie w kl. II UG

 Prezentowane poniżej zdjęcia pokazują, że czas nauki zdalnej dla uczniów kl. II UG był dotąd pracowity i smaczny.

  Uczniowie realizowali tematy z działu ‘Potrawy z przetworów zbożowych – sporządzanie i sposoby ich ekspediowania”. Podsumowanie działu odbyło się w formie konkursu klasowego.

  Zwyciężył Kacper Sowa wykonując gruzińskie chinkali.

  Prace konkursowe i inne wykonywane w zaciszu domowym i udokumentowane przez uczniów mam przyjemność zaprezentować na stronie Naszej Szkoły. Chcę jednak nadmienić, ze nie są to wszystkie zdjęcia, jakie otrzymałam od uczniów i być może czyjeś potrawy nie zostały tutaj pokazane, za co przepraszam.

  Pragnę podkreślić, że praca z uczniami klasy II UG to przyjemność, za co bardzo im dziękuję.

  Wanda Płudowska


© 2015 ZSTG
Logowanie